Husk at der er gratis fragt på alle ordre over 500kr.Firkantede æsker med indsats

Opslået af Inge Lise Hoffmann den

Foråret er begyndt at titte frem og vi skal have nogle sysler frem, som nemt kan tages med rundt, noget som vi kan tage med ud i haven eller på altanen og sidde med. Vi fisker altid efter hvad der er oppe i tiden og lige nu er det altså patchworkæsker, men ved du hvad? Der er jo heller ikke grænser for hvad de kan bruges til! Jeg har selv glade minder fra min mosters sekskantede æsker med smykker, så meget, faktisk, at jeg har været nødt til at lave sekskantede æsker til mine egne smykker.

Jeg snakkede med en kunde den anden dag, hun ville lave en æske til sit barnebarn, til når han skulle konfirmeres, som han så kunne få pengegaven i og det synes jeg da egentlig også er en virkelig god idé! De senere år, er de unge begyndt at ville have de penge, som de ønsker sig, på MobilePay og det er da en smule kedeligt, bare at swipe pengene af sted - så kan man jo lave en fin æske og så lave en eller anden lille symbolsk ting og putte i æsken, som kunne repræsentere pengegaven.

Men man kan jo også altid lave æsker til sig selv! Hvem elsker ikke at give sig selv brugbare gaver? Hvad med en ny syæske? Jeg synes altid at jeg mangler eller andet at have det projekt i, som jeg lige er i gang med. En af de helt uundværlige æsker er den høje, firkantede æske med indsats. Uanset hvad du skal bruge den til,